28.4.10

Quite a catch



Hittade av en slump en bumling från ateljé lyktan idag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Visserligen saknas det någon liten skruv och rastret var borta. Men ack så vacker i vilket fall. Dessuton i finaste färgen, härlig creme. Jag som sa att jag inte skulle shoppa något den här månaden. Men man kan ju inte låta bli när man hittar en skönhet som detta, och lyckades pruta ner den till 350 kr även. Tror det kan vara ett riktigt fynd.

27.4.10

Wild Beasts

25.4.10

Sista natten med gänget

Sebb har fått jobb på Weekday i Oslo. Appel på H&M i Stockholm. Vilma på Din Sko. Och jag. jag har inte fått något jobb. Krävs visserligen att man söker jobb då även, men jag har inte kommit över något som jag har funnit tillräckligt intressant. (Bra ursäkt där..ha ha)

Splittringen är ett faktum. Två månader kvar i skolan och alla ska ut åt olika håll. Det kommer att bli en stor saknad. Våra små gatherings med singstar och vin.

Igår var antaligen sista natten med gänget. Lika kul som alltid.

Dock med ett tråkigt syfte.


Idag har jag inte kommit längre än till soffan. Pilotavsnittet av Sons of Anarchy och ett avsnitt av californication har blivit sedda. Sons of Anarchy kan nog bli en riktigt intressant serie att följa. Den handlar om ett kriminellt MC-gäng i californien.
Nu ska det tillagas lite lunch för att sedan dra till Lisa och ta måtten till tärn-klänningen. Ingen bra dag för detta projekt känner jag, men vad göra? Hellre att klänningen är lite för stor än för liten när det bär av.
















18.4.10

mother nature makin' statement



Visst.

Det är väl tråkigt att folk inte kan komma hem till alla sina företaganden och plikter. Men tänk vad mycket utsläpp vi sparar in på när alla flyg står på backen. Och så viktigt är det inte att åka någonstans, eller att man missar sitt arbete. Jag tror det är förbaskat sunt att folk som annars inte skulle stannat upp får det här tillfället. Hoppas dom tar det bara. Ett ypperligt tillfälle att andas för ett tag. För vad kan du göra?

I slutändan är det hon som bestämmer.





( Bara hon slutar jävlas tills jag ska till Berlin )

17.4.10

Spontanitet är en dygd

Det blev fredag, det blev sol. Mor var i krokarna och jag tog en fika i Haga med hon & moster. Hon hade tagit med sig den gamla jordgloben som lyser och bestick i mängder. Härligt med en mor som jobbar i second hand-butik. Hon var tydligen på ett givmilt humör och 6 st supersöta suffléskålar i härligt pastelliga färger fick hamna i min ägo. Dom kommer vara superfina till mitt blivande kök i min blivande bostad någon gång i en blivande tid framöver.

Kvällen bjöd på en ölugen Sara & en existensiell Bruz. Vi skapade graffiti på skyltfönster och drack öl på Tildas för att sedan bege oss in till Koloni, men det blev rätt misslyckat då Bruz tagit fel på plats. Det var döden där vi hamnade, döden och containers. Vi drog till 2:a Lång istället för en öl. Vi blev trötta och åkte hem. Det var en fin kväll i spontanitetens anda.



Robyn



Det här måste ju vara det bästa som hänt Sverige i musikväg.


Stil, Personlighet, Musik,. Hon är så galet grym på alla sätt.

16.4.10

Mad Men




Drömmare som jag är så älskar jag den här serien! Jag drömmer mig bort att jag lever i den här tiden, att jag har lika fina kläder, och att jag är "The fun girl". Hon som vågar ta för sig av det hon vill ha. Egentligen är dessa drömmar lite av hyckleri, det vet jag, med tanke på att det enda den här serien egentligen handlar om är ett gäng svin som bedrar.

Eller bara älskar livet.

15.4.10

Swedish Hasbeens

För ynka 1695 är dom mina.

Tror jag får ta mig några extrapass till på jobbet..

VILL HA!!!!



Andra fina modeller hittar man här

Berlin






Nu är det fixat!!

Efter ett väldigt spontant beslut så bestämde sig Bruz och jag för att boka en resa till Berlin. Beslutet togs på knappt en minut. Jag har varit sugen länge på att åka någnstans, och Berlin har nämnts ett par gånger. Nu händer det! Eller. Snart i alla fall. Mitten på Juni kommer vi att bege oss. Hoppas jag, kanske har något viktigt åtagande då, jag vet inte, men det får banne mig lösa sig.

Jag ska till Berlin och sitta på café och dricka vin och röka cigg och fortsätta min dekadens.

Och bara älska livet.

11.4.10

Underskattat berg


För en stund älskade jag livet igen. Om det så bara varade i två timmar, så var det fantastiskt. Tror till och med mina fräknar vågade sig fram.

Trots att jag bott här i fyra år, och knappt varit upp på berget. Det ska det bli ändring på. Känner att många av sommarens soliga kvällar kommer att spenderas här denna sommar, med en flaska rötjut, filosoferandes.


Och bara älska livet.

7.4.10

Djuret




I change shape

just to hide in this place
but I'm still just an animal





3.4.10

werewolf

2.4.10

Makes me sick


Det sjukaste på länge.

Ett japanskt hentai-spel där det går ut på att våldta kvinnor.
Det jag kan undra; Vem vill spela detta?
Längesedan jag mådde illa över vårat skeva samhälle, har någonstans accepterat att världen är störd. Men nu mår jag fan riktigt illa.

1.4.10

Någonting någonstans




Tror jag varit hemma för mycket. För mycket slentrian. Måste bort. Bara för ett tag, se någonting jag inte sett förut, göra någonting jag inte gjort förut. Funderar på att åka någonstans. Själv. Prag kanske? Eller Ludvika kanske. Spelar väl ingen störra roll. Bara jag får komma bort ett tag.