28.1.10

Tid



Önskar jag att jag hade mer tid till att göra roliga och kreativa saker, eller har jag tiden, fast inte motivationen till att disponera den på ett effektivt sätt så att jag kan göra roliga och kreativa saker?

27.1.10

3

Tre bra saker just nu.

Landet Brunsås

Legacy Larsson

Lönen

20.1.10

Spot on

14.1.10

Ny Header

Bättre

11.1.10

Fantastiska Fynd

Det har varit en bra helg med mysig middag och spontan utgång på fredagen, loppis-shopping & mysig filmkväll på lördagen och mysigt restaurang & biobesöks-söndag. Turkiska stället Taras fick stå för den goda middagen och Guy Richies tolkning av Sherlock Holmes blev filmen. Mycket bra film.

Hittade fantastiskt fint porslin, tyvärr ej fullständigt, men värt 100 kronor för 13 delar ändå tycker jag. Köpte även små kristallvaser som ska få prydas med fina snittblommor framöver. Passar utmärkt till min överkitschiga karamellskål från Lidl.





10.1.10

Jullov

Har varit i min hemstad Sundsvall över jullovet. Det var blandade känslor och fruktansvärt kallt.
Firade nyår i en otroligt vacker gammal folkets hus-lokal, där allt var bevarat i orginalskick från 50-talet. Till och med skyltar som lyste när det var damernas eller herrarnas tur att bjuda upp till dans satt på väggen och lös om vartannat under kvällen.
Lokalen var optimal till nyårsfestens tema; Pinuppa/Rockabilly. Det var en otroligt rolig tillställningen där de flesta gått ALL IN och var otroligt vackra. Men min syster var nog vackrast av dem alla.

Snö var det även gott om i Sundsvall. Vilket jag njöt av till fullo de första dagarna. Men sedan blev det aningen tröttsamt, speciellt när det blev -18 grader ute. Jag höll mig mestadels inomhus, läste boken "bitterfittan" av Maria Sveland.
M.Y.C.K.E.T B.R.A.